Preşedintele clubului Olympique Marseille a fost pus în libertate

Preşedintele clubului Olympique Marseille, Vincent Labrune, directorul general Philippe Perez, şi foştii conducători ai grupării franceze Pape Diouf şi Jean-Claude Dassier, au fost puşi în libertate în noaptea de miercuri spre joi, au anunţat surse din cadrul anchetei, citate de AFP.

55 afișări
Imaginea articolului Preşedintele clubului Olympique Marseille a fost pus în libertate

Preşedintele clubului Olympique Marseille a fost pus în libertate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oficialii clubului Olympique Marseille au fost reţinuţi marţi în cadrul unei anchete privind transferuri frauduloase de jucători. Printre transferurile anchetate se află şi trecerea atacantului Andre-Pierre Gignac de la Toulouse la Olympique Marseille, în vara anului 2010.

Judecătorul a decis să-i pună în libertate pe cei patru, dar îi va putea convoca la o dată ulterioară.

Preşedintele clubului Olympique Marseille, Vincent Labrune, predecesorii săi, Jean-Claude Dassier şi Pape Diouf, şi directorul general Philippe Perez au fost reţinuţi, marţi, de poliţia franceză pentru fraude comise la mai multe transferuri.

Ancheta este condusă şi supervizată de către adjunctul Departamentului de Luptă împotriva Crimei Organizate şi Delictelor Financiare din cadrul Direcţiei centrale a poliţiei judiciare.

Anchetatorii susţin că au suficiente dovezi împotriva actualei şi fostei conduceri a clubului din sudul Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici