Preşedintele Federaţiei Europene de Baschet a decedat la vârsta de 50 de ani

Preşedintele Federaţiei Europene de Baschet (FIBA Europe), islandezul Olafur Rafnsson, a decedat la vârsta de 50 de ani, potrivit comunicatului oficial al forului continental de miercuri seară.

202 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Federaţiei Europene de Baschet a decedat la vârsta de 50 de ani

Preşedintele Federaţiei Europene de Baschet a decedat la vârsta de 50 de ani

FIBA Europe a anunţat vestea decesului preşedintelui Rafnsson, care se afla într-o vizită la Geneva, pentru deschiderea oficială a noului sediu al forului.

Potrivit anunţului FIBA Europe, Rafnsson a fost găsit decedat în camera sa de hotel, miercuri seară.

Islandezul Olafur Rafnsson a fost şi preşedintele Comitetului Olimpic din ţara asta. În funcţia de preşedinte al FIBA Europe a fost ales în 2010.

În 2011, islandezul a vizitat România, asistând la finala CE under 18 feminin, de la Oradea, ocazie cu care s-a întâlnit cu reprezentanţii autorităţilor locale, dar şi cu conducerea FR Baschet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici