Primă remiză de la Qatar 2022 – Statele Unite - Ţara Galilor 1-1, în Grupa B

Statele Unite şi Ţara Galilor au remizat, scor 1-1 (1-0), luni seara, în ultima partidă a celei de a doua zile de la Campionatul Mondial, într-un meci contând pentru Grupa B. Weah a deschis scorul, iar Bale a egalat din lovitură de pedeapsă.

288 afișări
Imaginea articolului Primă remiză de la Qatar 2022 – Statele Unite - Ţara Galilor 1-1, în Grupa B

Sursa foto: Profimedia

Americanii au dominat prima repriză, în debutul căreia au irosit o dublă ocazie de a deschide scorul, finalizată cu o lovitură de cap a lui Sargent, în urma căriea mingea a lovit bara.

SUA a marcat în minutul 36, după o angajare a lui Timothy Weah, de către Pulisic, dejucând jocul la offside al galezilor.

Bale şi compania au echilibrat jocul în partea secundă, când au avut cele mai importante ocazii, Moore şi Turner nereuşind să înscrie.

În minutul 81, Zimmerman intervine neglijent la Bale şi provoacă un penalty, transformat de căpitanul galezilor, gol ce a consemnat rezultatul final, 1-1.

Anglia conduce grupa B, după victoria categorică din meciul de debut, cu Iran, SUA şi Ţara Galilor ocupând locurile 2 şi 3 la egalitate.

Următoarele meciuri din grupă se joacă vineri, 25 noiembrie, când Anglia întâlneşte SUA şi Iran se confruntă cu Ţara Galilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici