Messi se simte în formă înaintea ultimei Cupe Mondiale

Căpitanul Argentinei, Lionel Messi, a declarat că este pregătit din punct de vedere fizic pentru Cupa Mondială din Qatar şi că va fi pentru el o ocazie specială, deoarece echipa sa este una dintre favoritele la ceea ce va fi probabil ultima sa apariţie la turneul mondial.

101 afișări
Imaginea articolului Messi se simte în formă înaintea ultimei Cupe Mondiale

"Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic, cred că mă aflu într-un moment excelent, atât personal, cât şi fizic şi nu am nicio problemă", a declarat luni Messi, care a efectuat sâmbătă un antrenament uşor, separat de coechipierii săi, la o conferinţă de presă, citat de Reuters.

"Am auzit că au spus că m-am antrenat diferit. A fost din cauză că am avut o lovitură, dar nu se întâmplă nimic ciudat. A fost doar o măsură de precauţie".

Jucătorul în vârstă de 35 de ani, care în Qatar va juca a cincea sa Cupă Mondială, a adăugat că nu s-a pregătit diferit pentru turneul care pentru prima dată se joacă în noiembrie şi decembrie.

"Nu am făcut nimic special", a spus atacantul.

"Am avut grijă de mine şi am muncit aşa cum am făcut-o în toată cariera mea, ştiind că este un moment special, deoarece este probabil ultima mea Cupă Mondială, ultima mea şansă de a realiza acest mare vis pe care îl am, pe care îl avem cu toţii".

Septuplul câştigător al Balonului de Aur s-a bucurat de o carieră plină de trofee atât la nivel de club, cât şi la nivel personal, dar până acum nu a reuşit să ofere ţării sale o mult aşteptată Cupă Mondială, lucru pe care mulţi fani din întreaga lume ar dori să îl vadă schimbat de această dată.

"Este un lucru frumos că mulţi oameni din afara Argentinei îşi doresc ca noi să fim campioni şi că acest lucru se datorează în mare parte mie", a declarat Messi.

"Sunt recunoscător pentru dragostea pe care am primit-o în întreaga lume de-a lungul carierei mele, iar aici, în Qatar, este un alt exemplu în acest sens.

"Nu ştiu dacă ajungem mai bine decât la alte Cupe Mondiale. Dar tocmai am câştigat Copa America 2021 şi asta ne eliberează foarte mult de presiune.

"Ne face să lucrăm într-un mod diferit, fără anxietate cu privire la echipa naţională şi la rezultatele ei, şi bucurându-ne de noi înşine".

Argentina îşi începe campania la Cupa Mondială cu un meci de deschidere în Grupa C, marţi, împotriva Arabiei Saudite, iar apoi va înfrunta Mexic şi Polonia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici