Primii şase sportivi români intră în competiţie sâmbătă în probele de coborâre şi biatlon

Sportivii Dragoş Staicu, în proba de coborâre, Reka Ferencz, Sabina Mihaela Purdea, Elena Dana Plotogea, Eva Tofalvi şi Raluca Alexandra Stoian, la biatlon, sunt primii reprezentanţi ai României care vor intra în concurs la ediţia din 2010 a Jocurilor Olimpice de la Vancouver.

19 afișări
Imaginea articolului Primii şase sportivi români intră în competiţie sâmbătă în probele de coborâre şi biatlon

Primii şase sportivi români intră în competiţie sâmbătă în probele de coborâre şi biatlon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prima probă în care este implicat un sportiv român (Dragoş Staicu), cea de coborâre, din cadrul concursului de schi alpin, va începe, sâmbătă, la ora 21.45. Cursele de schi alpin vor avea loc la Whistler Mountain, situat la aproximativ 110 kilometri de Vancouver.

Cele cinci reprezentante ale României în proba de sprint 7,5 kilometri din cadrul concursului de biatlon vor lua startul după ora 23.00, la Whistler Olympic Park.

În cursul zilei de duminică, alţi doi sportivi români vor intra în concurs. Este vorba de Valentin Creţu, la sanie individual masculin, care începând cu ora 03.00 va lua startul în prima cursă, urmată la 05.10 de cea de-a doua. Manşele cu numărul trei şi patru sunt programate, luni, de la ora 23.00, respectiv 01.10.

La schi alpin, în proba de super combinată va concura şi Edit Mikloş. Coborârea va avea loc de la ora 20.00, în timp ce slalomul va începe la ora 23.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici