Primul antrenor al lui BUTE: Mă aştept la un MECI foarte echilibrat

Felix Păun, primul antrenor al lui Lucian Bute, a declarat, sâmbătă, că se aşteaptă la o partidă extrem de echilibrată între campionul român şi britanicul Carl Froch.

372 afișări
Imaginea articolului Primul antrenor al lui BUTE: Mă aştept la un MECI foarte echilibrat

Lucian Bute (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

"Este cea mai importantă luptă de până acum a lui Lucian, şi mă aştept la un meci foarte echilibrat. Şi asta pentru că Froch este un fost campion mondial, dar şi pentru că Lucian va boxa, în premieră, pe terenul adversarului. Văd un meci de 12 reprize, iar din punctul meu de vedere, Lucian are prima şansă, este campionul mondial en-titre, are o tehnică deosebită, are o viteză foarte bună, a acumulat multă experienţă. Avantajele lui Froch sunt că se bate acasă, este foarte rezistent, îşi păstrează loviturile pentru finalul meciului, a câştigat foarte multe partide prin KO în finalul lor. Froch este un pugilist de mare clasă", a declarat Păun.

Antrenorul care l-a descoperit pe Bute spune că cei 10 000 de euro pe care clubul din Pechea i-a primit în urma vânzării la licitaţie a mănuşilor cu care BUTE s-a bătut la Bucureşti, ţin clubul în viaţă.

"Cheltuim aceşti bani pe cele ce ne trebuie ca să putem funcţiona. Este vorba despre echipament sportiv, deplasările pe care le-am făcut şi le facem în continuare. Dacă nu exista acel lucru, eram nevoiţi să sistăm activitatea şi să închidem clubul", a mai spus Păun.

Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute va avea loc, în această seară, la Capital FM Arena din Nottingham. În MECIUL CU FROCH, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici