Prodan: La Steaua a fost o greşeală de management

Fostul internaţional Daniel Prodan consideră că Steaua Bucureşti a pierdut cele 13 puncte pe care le avea avans în iarnă din cauza unei greşeli manageriale, dar a precizat că speră ca echipa pregătită de Constantin Gâlcă să reuşească în final să câştige titlul de campioană.

110 afișări
Imaginea articolului Prodan: La Steaua a fost o greşeală de management

Prodan: La Steaua a fost o greşeală de management (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Îmi pare rău că s-a ajuns aici, de la 13 puncte să pierzi un campionat. Nu credeam niciodată. Cred că a fost o greşeală de management şi asta ne costă. Ne costă scump rău de tot. Dar cum speranţa moare ultima, sperăm că vom reveni şi vom lua campionatul. Mai sunt două meciuri şi în fotbal e posibil orice. Sunt ferm convins că Şumudică îşi va juca propria carte. Va juca corect, nu are ce să facă. Dacă o să piardă o să zicem că a fost blat, dacă va câştiga o să zicem că a fost pentru ceilalţi", a declarat Prodan.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Steaua ocupă locul doi în clasamentul Ligii I, cu 67 de puncte, la un punct distanţă de liderul ASA Târgu Mureş, care în partida următoare va întâlni duminică, la Giurgiu, echipa antrenatã de fostul rapidist Marius Şumudică, Astra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici