Prunea: Am reziliat pe cale amiabilă înţelegerea cu Petar Jovanovici

Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX că gruparea din dealul Copoului a reziliat, pe cale amiabilă, înţelegerea cu fundaşul Petar Jovanovici.

147 afișări
Imaginea articolului Prunea: Am reziliat pe cale amiabilă înţelegerea cu Petar Jovanovici

Florin Prunea (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"În urma unei discuţii purtate cu Petar Jovanovici, am decis să reziliem pe cale amiabilă înţelegerea cu jucătorul. Mai multe nu sunt de comentat, dat fiind faptul că despărţirea s-a făcut cu acordul părţilor. Ceea ce a făcut Jovanovic în timpul meciului cu FC Vaslui (n.r. - în momentul schimbării a tras cu şutul în geanta medicului echipei) va fi subiectul unei alte analize şi, dacă va fi cazul, va plăti pentru asta", a spus Florin Prunea.

La finalul partidei FC Vaslui - CSMS Iaşi, antrenorul Liviu Ciobotariu a cerut excluderea pe perioadă nedeterminată a jucătorului din lot pentru gestul făcut în momentul schimbării, însă conducerea clubului a decis să fie reziliat contractul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici