Rafael Nadal a câştigat turneul demonstrativ de la Abu Dhabi

Numărul 1 mondial, Rafael Nadal, a început anul cu o victorie în faţa principalului său rival, elveţianul Roger Federer, în finala turneului demonstrativ de la Abu Dhabi.

69 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal a câştigat turneul demonstrativ de la Abu Dhabi

Rafael Nadal a câştigat turneul demonstrativ de la Abu Dhabi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nadal s-a impus în două seturi, scor 7-6 (7/4), 7-6 (7/3), la această competiţie neoficială pe care a mai câştigat-o în 2009 în faţa suedezului Robin Soderling, dar a pierdut-o în 2008 când a fost învins de scoţianul Andy Murray.

În acest an, Soderling a ocupat locul trei, după ce l-a învins pe cehul Tomas Berdych, scor 6-4, 7-6 (7/3).

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici