Real Madrid anulează remontada englezilor de la Chelsea şi e în semifinalele Ligii Campionilor

Speranţele lui Chelsea de a încheia cu o calificare o revenire ce părea a fi una miraculoasă în Liga Campionilor s-au năruit după ce londonezii nu a reuşit decât o victorie cu 3-2 pe terenul lui Real Madrid, după două reprize de prelungiri. Benzema a dat albaştrilor lovitura de graţie.

2315 afișări
Imaginea articolului Real Madrid anulează remontada englezilor de la Chelsea şi e în semifinalele Ligii Campionilor

„Los Blancos” au cedat avantajul de două goluri, înainte de a da lovitura egalizatoare pe finalul meciului şi de a prelungi partida cu încă 30 de minute. Karim Benzema s-a remarcat din nou, trimiţându-şi echipa în semifinale, în detrimentul deţinătoarei trofeului, cu o victorie cu 5-4 la general.

Campionii europeni în exerciţiu au preluat conducerea marţi seară după 15 minute, când Ruben Loftus-Cheek şi Timo Werner au combinat înainte de a-i trimite lui Mason Mount, care a şutat puternic pe lângă Courtois (0-1, min. 15).

Băieţii lui Tuchel şi-au continuat dominaţia după pauză, iar Antonio Rudiger a marcat în urma unui corner, lovind cu capul în colţul lung, pentru a egala scorul general (0-2, min. 51, 3-3 la general).

Real Madrid a continuat să-şi creeze ocazii importante la poarta lui Mendi, însă Chelsea a marcat pentru 0-3, prin Timo Werner, după ce iniţial a mai avut o reuşită anulată pentru henţ (0-3, min. 75), iar Benzema a reluat cu capul în bară, la cealaltă poartă.

Real a egalat scorul la general, prin rezerva Rodrygo, cinci minute mai târziu. Mingea centrată de Modric i-a venit perfect brazilianului, care a înscris cu un voleu de efect (1-3, min. 80).

Christian Pulisic a irosit apoi două ocazii uriaşe de a obţine victoria în minutele suplimentare, dar a tras de două ori pe lângă poartă, ceea ce a făcut ca meciului să ajungă în prelungiri.

Real Madrid a preluat din nou conducerea după 96 de minute, când a prins-o pe Chelsea într-un moment de lipsă de concentrare. Vinicius a centrat pentru ca Benzema să înscrie cu a treia sa lovitură de cap din meci (2-3, min. 96).

5-4 la general şi Real Madrid merge în semifinală, unde s-a calificat şi Villarreal, care a furnizat surpriza sferturilor, eliminând pe Bayern Munchen.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici