Real Madrid şi Napoli completează tabloul sferturilor de finală în Liga Campionilor

Ultimele două meciuri din optimile UEFA Champions League au consemnat rezultatele scontate, Real Madrid şi Napoli obţinând calificarea în sferturile de finală, după ce au câştigat şi manşa tur, împotriva lui Liverpool, respectiv Eintrecht Frankfurt.

946 afișări
Imaginea articolului Real Madrid şi Napoli completează tabloul sferturilor de finală în Liga Campionilor

La Napoli, într-o zi complicată, cu incidente provocate în oraş de fanii germani, gazdele au obţinut calificarea fără emoţii, plecând de la un avantaj de 2-0, obţinut în manşa tur. Pentru napoletani, calificarea în sferturile competiţiei este o premieră în istoria clubului.

Două goluri marcate de Osimhen şi un penalty transformat de Zielinsky, au adus victoria categorică cu 3-0 pentru italieni, în faţa unui stadion entuziast. Napoli devine astfel a treia echipă din Italia calificată în sferturile de finală, după Inter Milano şi AC Milan.

În cealaltă partidă, în ciuda unui joc spectaculos, cu multe faze de poartă, s-a marcat un singur gol, spre finalul meciului. Benzema a înscris după o fază rapidă, pus în situaţie de gol de Vinicius Junior, care i-a pasat în faţa porţii.

Francezul a părut că s-a accidentat la gleznă şi a fost schimbat, provocând îngrijorare în rândul suporterilor, cu 4 zile înainte de confruntarea de duminică cu Barcelona, în La Liga.

Portarul brazilian Alisson a fost eroul meciului pentru „cormorani”, intervenţiile acestuia, salvat şi de bară, fiind decisive pentru evitarea unei alte înfrângeri ruşinoase pentru englezi, meciul pornit de la 5-2 pentru spanioli încheindu-se cu scorul de 1-0.

Cele 8 echipe ajunse în faza sferturilor de finală sunt Manchester City, Benfica Lisabona, Real Madrid, AC Milan, Napoli, Chelsea, Internationale Milano şi Bayern Munchen.

Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală şi semifinale va avea loc vineri la amiază la sediul UEFA.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici