Recursul fostului vicepreşedinte FIFA Chung Mong-joon la suspendarea de şase ani a fost respins

Recursul fostului vicepreşedinte al FIFA, Chung Mong-joon, suspendat şase ani de Comisia de Etică a forului mondial, a fost respins de o instanţă civilă din Zurich, a anunţat, marţi, L'Equipe.

105 afișări
Imaginea articolului Recursul fostului vicepreşedinte FIFA Chung Mong-joon la suspendarea de şase ani a fost respins

Recursul fostului vicepreşedinte FIFA Chung Mong-joon la suspendarea de şase ani a fost respins

Instanţa civilă nu a găsit nicio "încălcare de procedură" şi nicio "încălcare a drepturilor omului".

Chung Mong-joon a fost suspendat la 8 octombrie pentru şase ani de Comisia de Etică a forului mondial şi amendat cu 100.000 de franci elveţieni (91.500 de euro), pentru activităţi care au încălcat Codul de Etică al forului, legate de atribuirea organizării ediţiilor Cupei Mondiale din 2018 (Rusia) şi 2022 (Qatar).

Sud-coreeanul vrea să candideze la alegerile pentru postul de preşedinte al FIFA, care vor avea loc la 26 februarie 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici