Reghecampf: Avem anumite probleme cu Pintilii şi Tănase

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că singurele probleme de lot pentru partida din Liga Campionilor cu Chelsea Londra sunt reprezentate de accidentările lui Mihai Pintilii şi Cristian Tănase, însă speră în recuperarea lor.

109 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Avem anumite probleme cu Pintilii şi Tănase

Reghecampf: Avem anumite probleme cu Pintilii şi Tănase

"Avem anumite probleme. Pintilii a ieşit astăzi din antrenament. Sperăm să nu fie grav, sperăm să îl avem mâine seară la ora meciului. Avem încă o problemă cu Tănase, încă resimte o durere şi de aceea nu a participat decât la ultimul meci. Sperăm ca şi el să se refacă cât mai repede. În rest, sper ca toţi băieţii să fie pregătiţi pentru meciul de mâine seară", a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf s-a plâns de nivelul slab al echipelor din Liga I, ceea ce nu îl ajută prea mult să pregătească meciurile din Liga Campionilor. "Steaua nu mai are nevoie de jucători pentru întrecerea internă. Şi aşa avem o problemă, pentru că întâlnim adversari care nu se ridică la nivelul celor pe care îi întâlnim în Liga Campionilor", a completat Reghecampf.

Partida Steaua - Chelsea Londra, contând pentru etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45 pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici