Remiză între FC Viitorul şi Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa a 23-a din Liga 1

FC Viitorul şi Astra Giurgiu au remizat, vineri, pe stadionul din Ovidiu, scor 1-1, în etapa a 23-a din Liga 1.

107 afișări
Imaginea articolului Remiză între FC Viitorul şi Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa a 23-a din Liga 1

Remiză între FC Viitorul şi Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa a 23-a din Liga 1

Florentin Matei a deschis scorul pentru oaspeţi, din penalty, în minutul 10, iar Aurelian Chiţu a egalat în minutul 45, cu o lovitură de cap, după centrarea lui Lima Duarte.

În clasament, Astra rămâne pe locul patru, cu 38 de puncte, la trei puncte avans de Viitorul, care urcă pe poziţia a cincea.

FC Viitorul: Cojocaru - Căpuşă (Voduţ 70'), Ţîru, Hodorogea, Ganea - Cicâldău, T. Băluţă (Mladen 79'), Vînă - Chiţu, I. Hagi, Lima Duarte (Ciobanu 74'). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Astra: Iliev - Belu, Bejan, Polczak, Stan - Mrzljak, Dandea - L. Buş (Radunovic 83'), Matei (Biceanu 73'), Balaure (Butean 59') - Vera. Antrenor: Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Cojocaru 10', C. Ganea 51'/L. Buş 34', Belu 41', Polczak 43', Mrzljak 81'.

Meciul a fost arbitrat de Marius Avram, ajutat de asistenţii Vladimir Urzică şi Mircea Orbuleţ, iar al patrulea oficial a fost Lucian Rusandu. Observatori au fost Cornel Sorescu şi Paul Mincu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici