Reprezentanţii SMURD şi ISU au primit invitaţii la meciul amical România - Danemarca

Reprezentanţii SMURD Bucureşti şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Capitalei au primit invitaţii din partea Federaţiei Române de Fotbal la meciul amical dintre echipa naţională a României şi selecţionata Danemarcei, care va avea loc astăzi, a anunţat, marţi, site-ul oficial al FRF.

76 afișări
Imaginea articolului Reprezentanţii SMURD şi ISU au primit invitaţii la meciul amical România - Danemarca

Reprezentanţii SMURD şi ISU au primit invitaţii la meciul amical România - Danemarca (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

De asemenea, în tribune vor fi prezente şi grupuri numeroase de copii, elevi şi tineri care au posibilităţi materiale reduse şi care sunt înscrişi în Centrele de plasament, Centrele de educaţie şi recreere ale Primăriei Sectorului 2 şi în unităţile de învăţământ din sectorul 2.

Federaţia Română de Fotbal a vândut până, marţi, la ora 11.00, aproximativ 10.000 de tichete de intrare la meciul amical România - Danemarca, a declarat, pentru MEDIAFAX, ofiţerul de presă al FRF, Gabriel Berceanu.

Echipa naţională a României va întâlni, în această seară, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, selecţionata Danemarcei, într-un meci amical.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici