Roberto Bolonti se declară încrezător înaintea meciului cu Bute

Pugilistul argentinian Roberto Bolonti a declarat, luni, că este încrezător în privinţa meciului cu Lucian Bute, programat în data de 6 decembrie, la Montreal, şi a precizat că vrea să se impună pentru a avea o şansă de a lupta apoi pentru titlul mondial.

161 afișări
Imaginea articolului Roberto Bolonti se declară încrezător înaintea meciului cu Bute

Roberto Bolonti se declară încrezător înaintea meciului cu Bute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mă simt mai bine şi mai încrezător în ceea ce priveşte acest meci faţă de cum eram înaintea altor confruntări pe care le-am avut anterior în străinătate. Cu siguranţă va fi un meci bun. Vreau să câştig pentru a avea o nouă şansă la un titlu mondial, deoarece acest meci cu Bute va fi ca o punte pentru altă oportunitate de a boxa pentru titlul mondial", a spus Bolonti, informează fightnews.com.

Preşedintele InterBox, Jean Bedard, a afirmat că Bolonti reprezintă "o provocare excelentă" pentru Bute. "InterBox se bucură că s-a înţeles cu acest pugilist de talie mondială. Bolonti a avut mai multe opţiuni, dar a ales să lupte cu Lucian. Având în vedere prestaţia lui Bolonti în ultimul său meci pentru o centură mondială, fanii noştri vor urmări o confruntare frumoasă", a precizat Bedard.

Lucian Bute a anunţat, luni, că adversarul său în gala programată la 6 decembrie, la Montreal, va fi argentinianul Roberto Bolonti, în vârstă de 35 de ani.

Pentru Bute, meciul din decembrie va fi primul de când este pregătit de Freddie Roach, celebrul antrenor al filipinezului Manny Pacquiao.

Roberto "The Beast" Bolonti are în palmares 35 de victorii şi 3 înfrângeri. El s-a impus în 24 de meciuri prin KO şi, potrivit fightnews.com, nu a suferit niciun KO în carieră. Ultima dată, argentinianul a boxat cu germanul Jurgen Braehmer, la 7 iunie, când a fost învins la puncte.

Lucian Bute, în vârstă de 34 de ani, a boxat ultima dată la 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici