Roger Federer, în semifinale la Australian Open pentru a noua oară consecutiv

Tenismanul elveţian Roger Federer, cap de serie numărul 3, s-a calificat pentru a noua oară consecutiv în semifinale la Australian Open, după ce a trecut de argentinianul Juan Martin Del Potro, cap de serie numărul 11, în trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-2, în meciul 1000 la profesionişti.

515 afișări
Imaginea articolului Roger Federer, în semifinale la Australian Open pentru a noua oară consecutiv

Roger Federer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Elveţianul, care va împlini 31 de ani în acest an, va juca pentru a 30-a oară într-o semifinală de Grand Slam, fiind aproape de a egala recordul americanului Jimmy Connors (31).

Federer, cvadruplu câştigător în Australia (2004, 2006, 2007, 2010), va juca în semifinale cu învingătorul din meciu dintre Rafael Nadal şi Tomas Berdych.

El este primul jucător de peste 30 de ani care ajunge în semifinale la Melbourne după Andre Agassi în 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici