Roger Federer şi Rafael Nadal s-au calificat în sferturile de finală de la Roland Garros 2019

Roger Federer (3 ATP) s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, după ce a trecut de argentinianul Leonardo Mayer (68 ATP), scor 6-2, 6-3, 6-3.

97 afișări
Imaginea articolului Roger Federer şi Rafael Nadal s-au calificat în sferturile de finală de la Roland Garros 2019

Roger Federer s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros

Elveţianul a continuat parcursul perfect de la ediţia din acest an a Roland Garros şi nu a cedat set. Federer a fost superior la toate capitolele, având 30 de lovituri câştigătoare, doar 19 erori neforţate şi un procentaj de 79% de puncte câştigate pe propriul serviciu. Partida s-a încheiat după o oră şi 45 de minute.

Înainte să-l elimine pe Mayer, Federer a trecut în trei seturi şi de italianul Lorenzo Sonego (74 ATP), germanul Oscar Otte (144 ATP) şi norvegianul Casper Ruud (63 ATP).

În sferturile de finală, Federer va întâlni un adversar de calibru, care urmează să fie stabilit după confruntarea dintre grecul Stefanos Tsitsipas (6 ATP) şi conaţionalul Stan Wawrinka (28 ATP).

Rafael Nadal s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros

Rafael Nadal (2 ATP) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, duminică, după ce l-a eliminat pe argentinianul Juan Londero, scor 6-2, 6-3, 6-3.

Ibericul a controlat partida de la început şi până la final, pierzând un singur game pe propriul serviciu. Nadal rămâne cu un singur set pierdut la această ediţie de la Roland Garros, în turul 3, contra lui David Goffin.

Nadal, care a câştigat de 11 ori turneul de la Roland Garros, îl va întâlni în sferturile de finală pe câştigătorul din partida Kei Nishikori (7 ATP) - Benoit Paire (33 ATP).

Până în prezent, în sferturile de finală de la Roland Garros s-a mai calificat doar Roger Federer (3 ATP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici