România a ocupat locul 6 la sabie masculin pe echipe, la CM de la Moscova

Echipa masculină de sabie a României, în componenţa Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu, Mădălin Bucur, s-a clasat, vineri, pe locul şase la Campionatul Mondial de scrimă de la Moscova, informează frscrima.ro.

47 afișări
Imaginea articolului România a ocupat locul 6 la sabie masculin pe echipe, la CM de la Moscova

România a ocupat locul 6 la sabie masculin pe echipe, la CM de la Moscova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Joi, România s-a impus în confruntările cu Singapore (45-26) şi Belarus (45-34).

Vineri, sportivii români au pierdut pe tabloul de 8 în faţa Italiei, scor 32-45. În primul meci de pe tabloul pentru locurile 5-8, echipa României a învins Coreea de Sud, scor 45-39, însă în a doua confruntare a fost învinsă de SUA, scor 45-38.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici