România, locul 16 la bob feminin pentru două persoane, după primele două manşe

Cele două reprezentante ale României în proba de bob, Maria Adela Constantin şi Andreea Grecu, au debutat în concursul olimpic de la PyeongChang, odată cu disputarea primelor două manşe, la finalul cărora tricolorele ocupă locul 16 la general, informează site-ul cosr.ro.

120 afișări
Imaginea articolului România, locul 16 la bob feminin pentru două persoane, după primele două manşe

România, locul 16 la bob feminin pentru două persoane, după primele două manşe

Maria Adela Constantin şi Andreea Grecu au reuşit o primă coborâre foarte bună, încheiată în 51,17 secunde, echivalentă cu locul 12. În manşa a doua, sportivele au scos 51,40 de secunde. Ultimele două manşe sunt programate miercuri.

"Am avut ceva emoţii, dar numai la start. Simţi că eşti la cel mai important concurs, dar în acelaşi timp eşti şi concentrat la ceea ce ai de făcut, la cele 14 viraje. Când începe cursa, în cele 50 de secunde cât durează, nu mai ai timp să simţi nicio emoţie. Prima manşă am reuşit să o facem corectă, pe a doua am stricat-o puţin, dar mai avem două manşe care sper să fie ca prima. Deocamdată suntem mulţumite, şi cu startul, şi cu coborârile, iar mâine sperăm la mai bine. Sunt multe echipaje valoroase, diferenţele sunt foarte mici în clasament, şi se poate întampla orice", a afirmat Maria Adela Constantin.

La rândul ei, Andreea Grecu a spus: "Este a doua mea participare la Jocurile Olimpice. Sunt greu de explicat în cuvinte trăirile pe care le ai la cea mai importantă competiţie. Iar acest lucru se simte în tot. Suntem foarte mulţumite, chiar nu ne aşteptam la un start de 5,50 secunde. Şi eu cred că se poate şi mai bine. Este o pârtie cu multe surprize şi se poate întâmpla orice. Chiar şi a patra manşă poate să fie decisivă".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici