România, trei medalii la Campionatul Mondial de gimnastică aerobică de la Cancun

Delegaţia României a obţinut trei medalii la CM de gimnastică aerobică de la Cancun (Mexic), care se încheie duminică, aur la trio feminin, argint la echipe şi la individual feminin.

670 afișări
Imaginea articolului România, trei medalii la Campionatul Mondial de gimnastică aerobică de la Cancun

România, trei medalii la Campionatul Mondial de gimnastică aerobică de la Cancun (Imagine: Bogdan Stamatin/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit site-ului Federaţiei Române de Gimnastică, prima medalie obţinută de delegaţia României la CM de la Cancun, sâmbătă, a fost cea de argint la echipe, în componenţa Corina Constantin, Bianca Becze, Marius Petruşe, Anca Surdu, Andreea Bogati, Bianca Gorgovan, Dacian Barna, Alina Radu şi Marius Gavriloaie. Titlul mondial a revenit Franţei, iar medalia de bronz Chinei.

A urmat medalia de argint la individual feminin, câştigată de Corina Constantin (22.000), care a fost depăşită de Lubov Gazov (Austria), în timp ce Aurelie Joly (Franţa) a obţinut bronzul, dar şi cea de aur la trio feminin.

Echipa României, în componenţa Corina Constantin, Anca Surdu şi Andreea Bogati a obţinut un total de 21.541 puncte, cu care s-a clasat pe prima poziţie a clasamentului. Pe podium au mai urcat China şi Coreea de Sud.

La aerobic dance, echipa României s-a clasat pe locul 4, după Rusia, China şi Coreea de Sud.

La Campionatul Mondial de la Cancun, care se încheie duminică, participă 600 de gimnaşti din 42 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici