Video Să nu crezi că viaţa ta revine la normal de pe 15 mai. Cetăţean: Eu voi trăi cu teamă, în continuare

  • Din 15 mai este posibil ca restricţiile impuse să fie eliminate gradual
  • Nu vei mai avea nevoie de declaraţie pe propria răspundere, însă nu înseamnă că te vei putea plimba în voie
  • Ne vom lua gândul de la mare, anul acesta, probabil, iar teama va rămâne printre noi
339 afișări

De pe data de 15 mai, restricţiile impuse vor fi eliminate, gradual. Declaraţia pe propria răspundere nu va mai fi o obligaţie. Asta nu înseamnă, însă, că viaţa noastră revine la normal. Vei putea merge să te plimbi prin parcuri, spre exemplu, însă restaurantele rămân închise. Trebuie să fim, însă, şi mai precauţi, fiindcă riscurile ar putea creşte.

Nu ne vom putea relua obiceiurile, iar unii spun că teama va persista. Totodată, nu trebuie să slăbiţi măsurile de prevenţie.

Românii sunt sceptici că viaţa va reveni la normal după 15 mai.

„Nu cred că va reveni la normal. Adică, eu voi trăi cu frică, în continuare, că mă pot îmbolnăvi. O să port mască, am grijă să mă spăl cât mai mult pe mâini”. „Riscuri vor fi la metrou, dacă va fi aceeaşi aglomeraţie” - sunt doar câteva din răspunsurile date de români.

Faptul că declaraţia pe propria răspundere ar putea fi eliminată, nu înseamnă că suntem liberi sau în siguranţă să ne plimbăm ca înainte. Va trebui să ne luăm gândul de la mare, pentru un moment.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici