Sandra Izbaşa, campioană europeană la sărituri

Gimnasta Sandra Izbaşa a câştigat, duminică, medalia de aur în finala de la sărituri, la Campionatele Europene de la Bruxelles.

1226 afișări
Imaginea articolului Sandra Izbaşa, campioană europeană la sărituri

Sandra Izbaşa, campioană europeană la sărituri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Sandra Izbaşa a fost notată cu 14.900 la prima săritură şi cu 14.883 la a doua, iar cu media de 14.866 a cucerit medalia de aur. Medalia de argint a revenit gimnastei Oksana Şusovitina (Germania), cu 14.683, iar pe locul trei s-a clasat Giulia Steingruber (Elveţia) - 14.624.

Până în prezent, România a cucerit opt medalii europene la Bruxelles, după cum urmează: aur pe echipe la senioare, aur la senioare sărituri (Sandra Izbaşa), argint la junioare la sărituri (Alina Stănilă), bârnă (Andreea Munteanu), sol (Silvia Zarzu), bronz la junioare, pe echipe, la individual-compus şi sol (Andreea Munteanu).

În finalele de duminică, România va mai alinia două sportive, Cătălina Ponor şi Larisa Iordache, la bârnă şi sol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici