Săpunaru: Steaua rămâne Steaua, lucrurile astea cu schimbarea denumirii în FCSB sunt cancanuri

Fundaşul formaţiei Rapid, Cristian Săpunaru, a declarat, vineri, la întoarcerea din stagiul de pregătire din Antalya, că Steaua rămâne Steaua indiferent de litigiul conducerii cu MApN, precizând că toate aceste schimbări printre care şi preluarea numelui de FCSB sunt "cancanuri".

133 afișări
Imaginea articolului Săpunaru: Steaua rămâne Steaua, lucrurile astea cu schimbarea denumirii în FCSB sunt cancanuri

Săpunaru: Steaua rămâne Steaua, lucrurile astea cu schimbarea denumirii în FCSB sunt cancanuri (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu este cel mai greu meci cu Steaua, e doar un derbi şi îl vom trata ca atare. Astea cu FCSB sunt cancanuri, ei sunt Steaua Bucureşti şi vor rămâne Steaua Bucureşti indiferent că şi-au schimbat numele sau nu au primit marca de la Armată. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar ştiu că noi vom juca pe teren împotriva Stelei şi vom da totul pentru a scoate un rezultat bun", a spus Săpunaru pe Aeroportul Henri Coandă.

Fundaşul este convins că CFR Cluj îşi va primi înapoi cele 24 de puncte cu care a fost penalizată şi a precizat că vrea ca Rapid să se salveze de la retrogradare pe teren. "Cei de la CFR vor primi punctele înapoi pentru că în România aşa se întâmplă. Dar eu nu vreau să scăpăm de retrogradare doar prin faptul că şase echipe nu îşi vor primi licenţa. Nu, eu vreau să scăpăm de retrogradare sportiv, pe teren. Va fi extrem de greu în retur pentru că avem foarte multe puncte de recuperat iar în acest an retrogradează şase echipe. Dar vom lupta până la sfârşit", a afirmat Săpunaru.

Atacantul Daniel Niculae a declarat, vineri, că timpul este cel mai mare "duşman" al echipei Rapid în returul Ligii I. "Suntem pe repede înainte, timpul e cel mai mare duşman al nostru. Încă nu am avut suficient pentru a închega acest grup, mai sunt câteva zile până la retur, aşa că trebuie să încercăm să scoatem maxim din primele meciuri. Dacă ne dorim să îndeplinim obiectivul foarte greu realizabil va trebui să începem să câştigăm puncte de la prima etapă", a menţionat el.

Lotul echipei Rapid s-a întors, vineri, la Bucureşti, din cel de-al doilea stagiu de pregătire. În Antalya, formaţia giuleşteană a disputat patru partide de verificare cu formaţiile Lokomotiv Tibilisi (scor 0-0), Debrecen (1-2), FC Dila Gori (0-1) şi Arsenal Tula (1-0).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici