Sara Errani, adversara Monicăi Niculescu în semifinale la BRD Bucharest Open

Jucătoarea italiană Sara Errani, locul 20 WTA şi principala favorită, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva americană Anna Tatishvili, locul 134 WTA, şi s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open, fază în care o va întâlni pe Monica Niculescu.

144 afișări
Imaginea articolului Sara Errani, adversara Monicăi Niculescu în semifinale la BRD Bucharest Open

Sara Errani, adversara Monicăi Niculescu în semifinale la BRD Bucharest Open (Imagine: Silvia Ilie/Mediafax Foto)

Meciul a durat o oră şi 18 minute.

Monica Niculescu, locul 41 WTA şi cap de serie numărul 3, a acces în semifinale tot vineri, învingând-o, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-2, pe Andreea Mitu, 78 WTA.

Calificarea în semifinale este recompensată la BRD Bucharest Open cu 11.300 de dolari şi 110 puncte WTA.

Monica Niculescu a jucat în penultimul act la BRD Bucharest Open şi în 2014, la ediţia inaugurală, când a fost învinsă de Simona Halep.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici