Scandalul momentului în lumea fotbalului: Presupusul viol al femeii care îl acuză pe Neymar a fost filmat/ Imaginile, incomplete, au ajuns pe internet

Au fost publicate imaginile care îl arată pe Neymar în camera de hotel cu femeia care îl acuză de viol. Filmarea surprinde o altercaţie între cei doi şi ar putea reprezenta un moment de cotitură pentru investigaţia autorităţilor, informează foxsportsasia.com.

6361 afișări
Imaginea articolului Scandalul momentului în lumea fotbalului: Presupusul viol al femeii care îl acuză pe Neymar a fost filmat/ Imaginile, incomplete, au ajuns pe internet

Scandalului momentului în lumea fotbalului: A apărut filmarea din interiorul camerei de hotel, unde s-a produs incidentul dintre Neymar şi femeia care îl acuză de viol

Jucătorul de la echipa Paris Saint Germain a fost acuzat de viol de o femeie din Brazilia în urmă cu câteva zile. Într-o plângere formală depusă la departamentul de poliţie din Sao Paulo, femeia a declarat că incidentul s-a produs pe 15 mai, într-o cameră de hotel din Paris. Cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul reţelei de socializare Instagram, Neymar fiind cel care a contactat-o pe femeie. 

O zi mai târziu, pe 2 iunie, fotbalistul brazilian a răspuns acuzaţiilor şi a susţinut că erau nefondate. Neymar a publicat, de asemenea, mesajele dintre el şi femeie, într-o încercare de a-şi dovedi nevinovăţia.

Un alt document al poliţiei susţine că victima lui Neymar a fost rănită grav, acest lucru fiind confirmat de analize medicale. Cu toate acestea, judecătorii au decis să renunţe la acuzaţiile aduse împotriva fotbalistului, în urma unor declaraţii contradictorii ale victimei.

Aşadar, filmarea recent publicată ar putea însemna un moment de cotitură pentru investigaţie, imaginile oferind mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat între Neymar şi femeie, scrie foxsportsasia.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici