Schalke 04 negociază transferul lui Gabriel Torje

Gruparea Schalke 04 a demarat negocierile pentru transferul mijlocaşului formaţiei Udinese, Gabriel Torje, conducerile celor două cluburi întâlnindu-se, miercuri seara, la Monaco, pentru a discuta detaliile tranzacţiei, informează site-ul tuttomercatoweb.com.

208 afișări
Imaginea articolului Schalke 04 negociază transferul lui Gabriel Torje

Gabriel Torje (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Schalke 04 este a doua grupare din Bundesliga interesată de achiziţionarea mijlocaşului român după Hamburger SV.

Site-ul citat notează că gruparea germană încearcă prin acest transfer să suplinească absenţa internaţionalului maghiar Adam Szalai, accidentat la încheietura mâiinii drepte în meciul de marţi cu PAOK Salonic din play-off-ul Ligii Campionilor.

"Pretenţiile clubului Udinese sunt de aproximativ 4,5 milioane de euro, în timp ce, până acum, propunerile cluburilor Schalke şi Hamburger se ridică doar la jumătate din această sumă. Miercuri seară, la Monaco, a avut loc o întâlnire între reprezentanţii clubului din Gelsenkirchen şi impresarul Celeste Rusin, alături de partenerii italieni ai acestuia care se ocupa de negocieri. Torje se va alătura duminică lotului echipei naţionale a României, iar cele două părţi mai au puţin timp pentru a se pune de acord până la închiderea perioadei de transferuri", se precizează pe tuttomercatoweb.com.

Mijlocaşul Gabriel Torje, aflat sub contract cu Udinese, nu intră în planurile antrenorului Francesco Guidolin pentru noul sezon. Transferat de la Dinamo în 2011, fotbalistul a revenit la Udinese în această vară după ce în sezonul trecut a fost împrumutat la Granada, unde a marcat trei goluri în 34 de meciuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici