Serena Williams se pregăteşte pentru Australian Open alături de doi români

Marius Copil a fost cooptat de antrenorul Patrick Mouratoglou în tabăra organizată cu prilejul pregătirii următorului sezon din tenis. Alături de Marius, în Australia se mai află nume importante din circuitul WTA, precum Serena Williams sau Coco Gauff.

1158 afișări
Imaginea articolului Serena Williams se pregăteşte pentru Australian Open alături de doi români

Serena Williams se pregăteşte pentru Australian Open alături de doi români

La antrenamente mai ia parte un român, David Nicholas Ionel, în vârstă de 17 ani. ”În decembrie anul acesta mi-am dorit să reînnoiesc tradiţia organizării unei tabere în pre-sezon de pregătire a Australian Open-ului. Alături de Serena Williams, am adus o nouă generaţie de jucători ai Academiei Mouratoglou - Coco Gauff, Holger Rune şi David Nicholas Ionel, dar ne face plăcere să avem invitaţi şi doi jucători din ATP, pe Chris Eubanks şi pe Marius Copil.

Am ales ca locaţie idilicul Boca Resort pentru a oferi tuturor cele mai bune condiţii de antrenament, dar şi pentru a clădi relaţii mai apropiate între aceştia, prin activităţi de echipă, precum triatlon, ciclism şi alergare sau karaoke.” , este mesajul postat de Patrick Mouratoglou pe contul oficial de Facebook.

Australian Open, primul Mare Şlem al anului 2020, se desfăşoară în perioada 20 ianuarie-2 februarie. Ediţia trecută, proba feminină de simplu a fost câştigată de Naomi Osaka, iar cea masculină de Novak Djokovic.

Foto: Profimedia

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici