Simona Halep, criticată dur de o legendă după eliminarea de la Wimbledon: Parcă nu au foame de rezultate

Simona Halep a fost eliminată de la Wimbledon de taiwaneza Su-Wei Hsieh în turul trei, 6-3, 4-6, 5-7, iar numărul 1 mondial s-a plâns la final de suprasolicitarea fizică, dar şi psihică. După ce au auzit declaraţiile româncei, mai multe foste jucătoare mari din circuitul feminin au reacţionat.

1527 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, criticată dur de o legendă după eliminarea de la Wimbledon: Parcă nu au foame de rezultate

Dimona Halep, criticată dur de o legendă după eliminarea de la Wimbledon: Parcă nu au foame de rezultate

Martina Navratilova a fost prima care a avut un cuvânt de spus la explicaţia dată de Simona Halep după eliminarea de la Wimbledon. Navratilova s-a dat cu capul de masă, în direct la BBC, şi i-a blamat discursul Simonei prin declaraţii precum: „Înţeleg că e mai dificil acum şi că a jucat multe finale în ultima perioadă, bla, bla, bla...”.

A doua fostă tenismenă, care a pus-o la zid pe Halep, este Chris Evert. A făcut o paralelă între perioada în care ea se afla în circuit şi cea din prezent, iar, evident, Evert susţine că mentalitatea jucătoarelor din prezent s-a schimbat în rău: ”Înainte, jucătoarele nu câştigau un Grand Slam pentru ca apoi să spuna 'Ok, acum mă relaxez'. Căutau să mai câştige încă unul. Campioanele au capacitatea de a câştiga un turneu, iar a doua zi pot uita asta şi o iau de la capăt. Folosesc acel trofeu ca un punct de pornire. Nu ştiu ce se întâmplă acum, parcă nu au foame de rezultate", a spus Evert, pentru ESPN.

Halep a anunţat, într-o conferinţă de presă, că doreşte să nu se mai gândească pentru trei săptămâni la tenis, dar după pauza prelungită va lua startul la Cincinnati şi Rogers Cup, pe hard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici