Simona Halep: Darren Cahill mi-a recomandat un alt antrenor şi o să ţin cont de sfatul lui

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a vorbit, la conferinţa de presă de după meciul câştigat cu Kaia Kanepi în primul tur de la Australian Open, despre relaţia pe care o are cu Darren Cahill.

2258 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Darren Cahill mi-a recomandat un alt antrenor şi o să ţin cont de sfatul lui

Simona Halep: Darren Cahill mi-a recomandat un alt antrenor şi o să ţin cont de sfatul lui

Antrenorul australian îi stă aproape la primul Grand Slam al anului şi a anunţat că Darren i-a recomandat, deja, un alt tehnician.

Halep şi Cahill nu mai colaborează de la finalul anului 2018, dar strategul de la Antipozi nu a putut sta departe de jucătoarea noastră. Totuşi, o diferenţă se simte: "Ciudat şi dificil", a răspuns Simona, când a fost întrebată despre cum vede acum situaţia, când Cahill nu-i mai stă în lojă.

Ajutată de Cahill şi de Florin Segărceanu, Halep şi-a dat seama că lucrurile nu se întâmplă ca atunci când îl avea alături pe antrenorul australian, motiv pentru care a anunţat că după Australian Open va da startul căutărilor pentru un nou antrenor cu nume, având deja o propunere de la Darren Cahill: "Însă e prin preajmă, mă mai ajută cu sfaturi şi a fost de câteva ori la antrenamentele mele. Îi mulţumesc că e aproape de mine. Suntem prieteni buni, chiar dacă nu mai avem o relaţie antrenor-jucătoare. Când a venit la antrenament, am simţit că e tot antrenorul meu. Nu a fost nicio diferenţă. E greu să nu mai facă parte din echipa mea. Cu siguranţă, e greu fără antrenor la acest nivel. Am nevoie de unul, vom vedea după turneu.

Suntem prieteni, nu se pune problema să revină. Am stat patru ani împreună, e alături de mine. Contează că e pe aici, prin jur, vorbim, mă mai sfătuieşte, dar nu e antrenorul meu. Nu se pune problema! Darren mi-a recomandat un alt antrenor şi o să ţin cont de sfatul lui. Nu pot spune cine e pentru că n-am discutat cu el", a transmis liderul mondial la conferinţa de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici