Simona Halep este nominalizată de WTA la titlul de jucătoarea lunii iulie

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep (nr. 4 WTA) a fost prima nominalizată miercuri pentru titlul de jucătoarea lunii iulie acordat de WTA, după ce a câştigat, pe 13 iulie, trofeul de la Wimbledon, impunându-se în faţa Serenei Williams (nr. 9 WTA), cu scorul de 6-2, 6-2.

596 afișări
Imaginea articolului Simona Halep este nominalizată de WTA la titlul de jucătoarea lunii iulie

Simona Halep este nominalizată de WTA la titlul de jucătoarea lunii iulie

Jucătoarea lunii WTA este o rubrică de pe pagina oficială WTA, prin care oamenii îşi pot vota, dintre nominalizate, favorita.

Pentru luna iulie, prima nominalizată este Simona Halep, câştigătoarea de la Wimbledon.

Cea de-a doua candidată este Serena Williams, adversara Simonei, din finala de la Wimbledon, pe care a pierdut-o în faţa româncei cu scorul de 6-2, 6-2.

A treia candidată este Jil Teichmann (nr. 54 WTA) care a câştigat recent turneul de la Palermo, impunându-se în faţa lui Kiki Bertens (nr. 5 WTA), cu scorul de 7-6 (3), 6-2.

Ultima propusă pentru această distincţie este Anastasija Sevastova (nr. 11 WTA), care, recent, a câştigat turneul de la Jurmala, învingând-o, în finală, pe Katarzyna Kawa (nr. 128 WTA) , cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4.

În luna iunie, Ashleigh Barty (nr. 1 WTA) a fost desemnată jucătoarea lunii WTA, în mai, a fost Kiki Bertens, iar în luna aprilie, Petra Kvitova (nr. 6 WTA).

Taguri:
simona halep,
iulie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici