Simona Halep ratează finala de la Indian Wells, învinsă de poloneza Iga Swiatek

Simona Halep(numărul 26 în clasamanetul WTA) a fost eliminată în semifinale la Indian Wells de către poloneza Iga Swiatek(locul 4 WTA).

890 afișări
Imaginea articolului Simona Halep ratează finala de la Indian Wells, învinsă de poloneza Iga Swiatek

Românca a ratat calificarea în finala turneului BNP Paribas Open(Indian Wells) după ce a fost înfrântă de favorita numărul patru a turneului, poloneza Iga Swiatek.

Fosta lideră mondială a pierdut în două seturi, ambele fiind intens disputate, la capătul unui meci care a durat o oră şi 50 de minute.

În primul set, unul extrem de echilibrat, ambele tenismene au făcut câte două break-uri. În tiebreak Simona Halep a avut două mingi de set dar nu a reuşit să le fructifice, iar Iga Swiatek s-a impus în cele din urmă.

În al doilea set, Halep a cerut intervenţia fizioterapeutului, acuzând probleme medicale. Românca dădea semne că ar putea avea o revenire spectaculoasă, conducând cu 4-2 la game-uri, dar poloneza a câştigat patru game-uri la rând şi merge în finală.

Iga Swiatek, în vârstă de 20 de ani, este una dintre cele mai în formă jucătoare de tenis la momentul actual şi văzută de specialişti drept o candidată la locul 1 în viitorul apropiat.

Pentru prezenţa în semifinală, Simona Halep va fi recompensată cu 343.985 dolari americani şi 390 puncte WTA, care ar putea să o readucă în top 20.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici