Simona Halep s-a RETRAS de la turneul pregătitor pentru Wimbledon. Anunţul care îngrijorează

Simona Halep a anunţat, miercuri, printr-un mesaj postat pe contul oficial de Facebook, că nu va participa la turneul de categorie International de la Eastbourne, singurul concurs pregătitor pentru Wimbledon inclus iniţial în programul său după victoria de la Roland Garros.

2502 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a RETRAS de la turneul pregătitor pentru Wimbledon. Anunţul care îngrijorează

Simona Halep s-a retras de la turneul pregătitor pentru Wimbledon. Anunţul care îngrijorează

"Am avut dureri şi inflamaţie la nivelul tendonului lui Ahile pe parcursul French Open-ului şi încă nu s-a refăcut complet. Doctorii m-au sfătuit să acord mai mult timp de repaus, în timp ce continui tratamentul", a scris Simona în mesajul în care îşi exprimă şi regretul de a nu putea juca la turneul din Regatul Unit.

"Îmi pare foarte rău că trebuie să îmi anunţ retragerea din turneul de săptămâna viitoare, Nature Valley International. Mi-a plăcut să joc la Eastbourne anul trecut şi sper să ne vedem anul viitor. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi susţinere", a mai scris Halep.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici