Simona Halep şi Naomi Osaka, adversare în semifinalele de la Indian Wells. La ce oră este programat meciul

Simona Halep (1 WTA) o întâlneşte sâmbătă pe Naomi Osaka (44 WTA), în semifinala de la Indian Wells.

7431 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Naomi Osaka, adversare în semifinalele de la Indian Wells. La ce oră este programat meciul

La ce oră se va juca semifinala dintre Halep şi Osaka, la Indian Wells

Meciurile vor avea loc sâmbătă dimineaţă: primele vor juca Williams şi Kasatkina, de la ora 04:00, iar Halep şi Osaka vor intra pe teren în jurul orei 05:30, după încheierea primei semifinale. Vineri dimineaţă s-a stabilit şi a doua semifinală de la Indian Wells, respectându-se tradiţia la ediţia din acest an: nicio zi fără surprize! Angelique Kerber (Germania), a 10-a favorită a turneului de 8,7 milioane de dolari, a fost învinsă în mai puţin de o oră de Daria Kasatkina (Rusia), cap de serie numărul 20, în sferturile de finală. Rusoaica a distrus-o pur şi simplu pe Kerber, scor 6-0, 6-2, iar pentru un bilet în ultimul act se va lupta cu Venus Williams (favorită 8). Americanca a avut şi ea parte de un meci simplu, trecând de Carla Suarez Navarro (Spania, favorită 27), cu scorul de 6-3, 6-2.

Organizatorii de la Indian Wells au decis ca semifinalele fetelor să se dispute în sesiunea de seară, iar meciurile băieţilor, care vor avea loc în cadrul sferturilor de finală, să se joace ziua. Astfel, Simona Halep şi Naomi Osaka vor evolua în ultima partidă de simplu de pe central, imediat după prima semifinală dintre Venus Williams şi Daria Kasatkina (ora 04:00). Simona şi Naomi se vor întâlni pentru a patra oară în circuit, românca de 26 de ani fiind neînvinsă în faţa niponei în vârstă de 26 de ani. Cele două nu se duelează doar pentru un loc în finală, ci şi pentru un cec în valoare de 655.000 de dolari.

Simona Halep, numărul unu mondial, a învins-o pe croata Petra Martic (51 WTA) în trei seturi şi s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Indian Wells.

"A fost foarte greu să joc astăzi din cauza vântului, dar şi din cauza stilului de joc al Petra-ei. Nu ştiu cum am câştigat, dar am câştigat! Am fost puţin frustrată din cauza vântului, mingea se mişca mereu. Am refuzat să pierd şi am luptat până la final. Am vrut să fiu doar un fan la meciul surorilor Williams şi să văd cum e să faci parte din acest public minunat. Sunt o mare fană a surorilor Williams", a spus Simona Halep, la finalul meciului.

Simona Halep (1 WTA) va întâlni o adversară surpriză în semifinale, pe Naomi Osaka (44 WTA), după ce nipona a eliminat-o în sferturi pe Karolina Pliskova din Cehia, a 5-a favorită a competiţiei de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep a câştigat ediţia din 2015 a turneului de la Indian Wells, iar anul trecut a fost eliminată în turul al treilea, de jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, cu scorul de 6-3, 6-3. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici