Simona Halep va juca, vineri, de la ora 15.00, cu Sara Errani, la turneul de la Stuttgart

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, va juca, vineri, de la ora 15.00, împotriva sportivei italiene Sara Errani, locul 15 WTA, în sferturile de finală ale turneului din categoria Premier de la Stuttgart, dotat cu premii în valoare de 731.000 de dolari.

772 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va juca, vineri, de la ora 15.00, cu Sara Errani, la turneul de la Stuttgart

Simona Halep (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Meciul Halep - Errani va fi primul al zilei, pe terenul central.

Simona Halep a învins-o, miercuri, în premieră, pe sportiva spaniolă Garbine Muguruza, locul 20 WTA, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-3, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart.

Italianca Sara Errani, a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-1, pe Zarina Dias din Kazahstan, poziţia a 32-a în ierarhia mondială.

Jucătoarea română şi cea din Italia şi-au împărţit până acum victoriile, fiecare câştigând câte un meci cu scor categoric. În 2013, în turul al treilea al turneului de la Miami, Errani s-a impus cu 6-1, 6-0. Halep şi-a luat revanşa anul trecut, în sferturile de finală ale turneului de la Doha, cu scorul de 6-2, 6-0.

Aceste două partide s-au disputat pe suprafeţe rapide, în timp ce meciul care va avea loc, vineri, la Stuttgart, se va desfăşura pe zgură. Atât Halep, cât şi Errani consideră zgura drept suprafaţa favorită, fiind astfel de aşteptat o întâlnire mai echilibrată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici