Steaua '86 a câştigat turneul organizat pentru Kassandra Rotariu

Echipa Steaua '86 a câştigat, sâmbătă, turneul organizat în Sala Polivalentă în scopul strângerii de fonduri pentru operaţiile fiicei adoptive a lui Iosif Rotariu, Kassandra, impunându-se în faţa "Generaţiei de Aur", scor 5-3, într-o finală la care au asistat 3.500 de spectatori.

372 afișări
Imaginea articolului Steaua '86 a câştigat turneul organizat pentru Kassandra Rotariu

Steaua '86 a câştigat turneul organizat pentru Kassandra Rotariu (Imagine: Shutterstock)

Golurile Stelei '86 au fost marcate de Luţu (3), Rotariu şi Piţurcă. Pentru învinşi au marcat Ganea (2) şi Mihali.

Finala a fost arbitrată de fostul tenisman Ilie Năstase şi de preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală. Al treilea arbitru al turneului a fost preşedintele de imagine al FC Steaua, Helmuth Duckadam.

În semifinale, Steaua '86 a trecut de naţionala jurnaliştilor, cu scorul de 3-1, iar România a învins naţionala artiştilor, scor 6-0.

La un moment dat, în echipa României au evoluat trei portari, Bogdan Stelea între buturi, Rică Răducanu şi Florin Prunea pe teren. În finală, la scorul de 3-3, galeria Stelei a început să îi scandeze numele lui Rică Răducanu şi să-i ceară să intre pe teren.

Iosif Rotariu a jucat atât pentru Generaţia de Aur cât şi în echipa Stelei pe parcursul turneului.

În timpul meciului Generaţia de Aur - naţionala artiştilor, cântăreţul Pepe a fost ironizat de fanii Stelei, care i-au cerut să o ierte pe Oana Zăvoranu şi au scandat numele acesteia.

La începutul galei, când echipele au fost prezentate, Kassandra Rotariu le-a oferit tuturor participanţilor câte un trandafir, aceştia fiind de trei culori - roşu, galben şi albastru. La finalul evenimentului, Kassandra a avut un tricou roşu cu mesajul: "Vă mulţumsc tuturor", iar spectatorilor prezenţi le-a spus la microfon: "Vă mulţumesc pentru participare".

De asemenea, după finala turneului câştigătorul concursului "Vocea României", Ştefan Stan, a susţinut un moment artistic.

Fondurile încasate cu ocazia evenimentului de sâmbătă seară vor fi donate familiei Rotariu pentru a fi folosite la următoarele operaţii de care are nevoie micuţa Kassandra.

Micuţa Kassandra suferă de osteomielită, o boală care afectează sistemul osos, şi a fost adoptată de soţii Rotariu după ce ea a fost maltratată de către bunica sa. La doar 4 ani, Kassandra a cunoscut deja partea urâtă a vieţii. Mama ei a abandonat-o şi a devenit povară pentru bunica în grija căreia a rămas. Fără milă, femeia a chinuit-o teribil: a bătut-o până i-a rupt oasele, a ars-o cu ţigara şi aproape a lăsat-o să piară de foame.

Nu este primul meci de acest gen pentru Kassandra, care a trecut prin chinuri inimaginabile până să fie adoptată şi prin nenumărate operaţii după aceea, dar încasările nu au fost la fel de mari ca ajutorul de care fetiţa are nevoie pentru a se putea bucura de frumuseţile copilăriei precum alţi micuţi de vârsta ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici