Steaua a ajuns la un acord cu Al Ittihad pentru cedarea lui Sânmărtean şi Szukala din iarnă

Campioana României, Steaua, a ajuns la un acord cu Al Ittihad, pregătită de Victor Piţurcă, pentru cedarea încă din iarnă a jucătorilor Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala la gruparea saudită, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul clubului.

189 afișări
Imaginea articolului Steaua a ajuns la un acord cu Al Ittihad pentru cedarea lui Sânmărtean şi Szukala din iarnă

Lucian Sânmărtean (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Szukala şi Sânmărtean se află în cantonament cu Steaua la Oliva Nova, ei urmând să părăsească echipa în următoarele zile.

Cei doi jucători, care au intrat în ultimele şase luni de contract cu Steaua, au semnat înţelegeri cu Al Ittihad valabile din vară.

Pentru cedarea celor doi jucători încă din iarnă, Steaua solicita saudiţilor 1,5 milioane de euro, potrivit fostului selecţioner Victor Piţurcă.

Într-o intervenţie la Dolce Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a afirmat că Szukala şi Sânmărtean au fost lăsaţi să plece din această iarnă la Al Ittihad în schimbul sumei de un milion de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici