Steaua a tipărit greşit biletele pentru suporterii FC Liverpool

FC Liverpool i-a anunţat, pe site-ul oficial, pe suporterii care vor face deplasarea pentru partida cu Steaua, din etapa a cincea a grupei K a Ligii Europa, că gruparea bucureşteană a tipărit bilete având trecute ca oră de start 22.05, în loc de 20.00, când va începe meciul.

55 afișări
Imaginea articolului Steaua a tipărit greşit biletele pentru suporterii FC Liverpool

Steaua a tipărit greşit biletele pentru suporterii FC Liverpool (Imagine: Constantin Vladescu/Arhiva Mediafax Foto)

Site-ul clubului le cere suporterilor să fie atenţi la faptul că meciul va începe la ora 20.00 (ora României), deşi "FC Steaua Bucureşti a printat pe biletele de intrare ora de start 22.05!".

Contactat de MEDIAFAX, ofiţerul de presă al FC Steaua, Răzvan Rotaru, a declarat că nu ştie dacă biletele au fost deja trimise în Anglia sau dacă pe acestea au fost tipărite greşit ora de începere a partidei.

Partida FC Steaua - FC Liverpool, contând pentru etapa a cincea a grupei K a Ligii Europa, se va disputa, la data de 2 decembrie, cu începere de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici