Steaua monitorizează un jucător italian suspendat pentru implicare în trucarea de meciuri

Campioana României, Steaua Bucureşti, este interesată de serviciile fundaşului italian Stefano Ferrario, ultima oară la Lecce, care a fost suspendat, în vară, pentru şase luni ca urmare a implicării în scandalul Calcioscomesse.

98 afișări
Imaginea articolului Steaua monitorizează un jucător italian suspendat pentru implicare în trucarea de meciuri

Steaua monitorizează un jucător italian suspendat pentru implicare în trucarea de meciuri (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Potrivit informaţiilor tuttomercatoweb.com, Steaua este interesată de Stefano Ferrario, a cărui suspendare ar urma să expire în luna decembrie. Steaua ar urma să îi facă o ofertă lui Ferrario în următoarele zile, a adăugat sursa citată.

În vârstă de 28 de ani, Ferrario a evoluat pentru Como, Ternana, Ravenna, Lecce şi Parma.

Calcioscommesse a izbucnit în iunie 2011, în Italia. Primele faze ale anchetelor efectuate de parchetele din Cremona, Bari şi Napoli au condus la numeroase condamnări în plan sportiv. Procesul civil nu a avut încă loc.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Italiene de Fotbal a decis, la 2 august, ca gruparea Lazio Roma, la care este legitimat şi Ştefan Radu, să fie amendată cu 40.000 de euro şi căpitanul echipei din Roma, Stefano Mauri, să fie suspendat şase luni, în cadrul scandalului meciurilor trucate, Calcioscommesse.

Fotbalistul Carlo Gervasoni, care a ales să colaboreze cu justiţia civilă, a fost suspendat două luni. Jucătorul Mario Cassano a fost suspendat patru luni, Stefano Ferrario şase luni, iar Alessandro Zamperini doi ani.

În iulie, procurorul Federaţiei Italiene de Fotbal, Stefano Palazzi, ceruse penalizarea clubului Lazio cu şase puncte în viitorul sezon, pentru implicarea în Calcioscommesse.

Stefano Palazzi s-a bazat pe dosarul din ancheta Parchetului din Cremona privind meciurile Lazio - Genoa (14 mai 2011) şi Lecce - Lazio (22 mai 2011).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici