Steaua - Săgeata Năvodari, scor 5-0, în Liga I

Formaţia Steaua a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (3-0), echipa Săgeata Năvodari, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I.

549 afișări
Imaginea articolului Steaua - Săgeata Năvodari, scor 5-0, în Liga I

Steaua - Săgeata Năvodari, scor 5-0, în Liga I (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Piovaccari '4, Prepeliţă '20, Cristea '41 şi Kapetanos '72 (penalti), '82.

1-0: Federico Piovaccari a reluat cu o lovitură de cap de la 11 metri o centrare venită de pe partea stângă de la Adrian Cristea.

În minutul 11, Stanciu a lovit bara cu o lovitură de cap de la opt metri.

2-0: Latovlevici a centrat de pe partea stângă, mingea a fost deviată de un fundaş de la Săgeata Năvodari până la Prepeliţă, care a reluat cu o lovitură de cap din patru metri pe lângă Panagopoulos.

În minutul 22, Iancu a lovit bara transversală cu un şut de la 25 de metri

3-0: Stanciu a primit o pasă peste apărarea celor de la Năvodari, a şutat la poartă, dar Panagopoulos a respins în dreapta, de unde Adrian Cristea a reluat în poarta goală de la opt metri. Acesta a fost primul gol al lui Cristea pentru "roş-albaştri".

4-0: Kapetanos a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Florin Popa asupra lui Adrian Popa.

5-0: Acelaşi Kapetanos a stabilit scorul final, cu o reluare din şapte metri, după o centrare a lui Tatu de pe dreapta.

Steaua: Tătăruşanu - Prepeliţă, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Iancu (Tatu '56), Stanciu (Ad. Popa '46), Cristea - Piovaccari (Kapetanos '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Săgeata: Panagopoulos - Peteleu, Fl. Popa, Munteanu, Lupu - Muzac, Apostol (Vezan '46)- Achim, Dinu, Florean (Sorian '63) - Roman. Antrenor: Tibor Selymes

Cartonaşe galbene: Filip '48, Bourceanu '58 / Roman '40, Dinu '68, Fl. Popa '71

Arbitri: Marcel Bîrsan (central) - Dragoş Iliescu, Daniel Mitruţi (asistenţi) - George Găman (rezervă)

Observatori: Romulus Chihaia, Irina Mîrţ

La meci au asistat 7.542 de spectatori.

Stelistul Cristea a fost înjurat de mai multe ori de fanii de la peluza sud pe parcursul primei reprize, inclusiv după ce a marcat.

Pantelis Kapetanos a redebutat la Steaua în acest joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici