Steaua va susţine şase partide de verificare în cele două stagii de pregătire din Spania şi Turcia

Formaţia Steaua va susţine şase partide de verificare în cele două stagii de pregătire pe care le va efectua în această iarnă, la Oliva Nova (Spania) şi Belek (Turcia), informează site-ul oficial al grupării "roş-albastre".

92 afișări
Imaginea articolului Steaua va susţine şase partide de verificare în cele două stagii de pregătire din Spania şi Turcia

Steaua va susţine şase partide de verificare în cele două stagii de pregătire din Spania şi Turcia (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Prima partidă de verificare va avea loc în cantonamentul din Spania (10-22 ianuarie) contra formaţiei germane Borussia Dortmund. Meciul va avea loc la 17 ianuarie. Tot în Spania, Steaua va mai întâlni la 21 ianuarie formaţia chineză Shanghai Shenhua.

În cel de-al doilea stagiu de pregătire de la Belek (Turcia), din 25 ianuarie - 9 februarie, Steaua va întâlni formaţiile Sturm Graz (Austria, la 31 ianuarie), ŢSKA Sofia (Bulgaria, la 3 februarie), Sparta Praga (Cehia, la 6 februarie) şi NK Maribor (Slovenia, la 8 februarie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici