Stoican: Am arătat că putem să întoarcem orice rezultat indiferent cu ce echipă jucăm

Tehnicianul echipei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, duminică seară, după victoria din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 2-1, în etapa a IX-a a Ligii I, că elevii săi au demonstrat că pot să întoarcă orice rezultat, indiferent de adversară.

159 afișări
Imaginea articolului Stoican: Am arătat că putem să întoarcem orice rezultat indiferent cu ce echipă jucăm

Stoican: Am arătat că putem să întoarcem orice rezultat indiferent cu ce echipă jucăm

"Sunt foarte bucuros, dar în primul rând vreau să felicit jucătorii pentru dăruire, pentru atitudine. Am dat dovadă de maturitate, că putem să întoarcem orice rezultat indiferent cu ce echipă jucăm. În prima repriză a fost o greşeală în urma căreia am primit un gol. La pauză le-am spus jucătorilor că e 0-0 şi că dacă joacă la valoarea pe care eu ştiu că o au e imposibil să nu marcăm. Trebuie să rămânem modeşti, chiar dacă am învins în deplasare. Putem să facem lucruri minunate dacă muncim", a spus Stoican la Digi Sport.

Formaţia Dinamo a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a IX-a, care a marcat debutul lui Flavius Stoican ca antrenor în Liga I şi în care dinamoviştii au revenit după ce au fost conduşi mai mult de o oră cu 1-0.

Gazdele au deschis scorul prin Iorga, în minutul 5. Pentru Dinamo au marcat D. Grigore '68 (penalti) şi Rotariu '70.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici