Stoichiţă: Sunt învăţat cu schimbările, dar nu sunt laş să plec acum

Antrenorul Mihai Stoichiţă a declarat, după eşecul suferit de Steaua, scor 1-2, cu Unirea Alba Iulia, în urma căruia finanţatorul Gigi Becali a spus că va renunţa la serviciile tehnicianului la finalul sezonului, că e "învăţat cu schimbările", dar nu este laş să plece acum de pe banca tehnică.

11 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Sunt învăţat cu schimbările, dar nu sunt laş să plec acum

Stoichiţă: Sunt învăţat cu schimbările, dar nu sunt laş să plec acum (Imagine: Constantin_Vladescu/Mediafax Foto)

"Am înţeles că patronul a afirmat că mă dă afară în vară. Este opţiunea domniei sale. Eu sunt învăţat cu schimbările, dar nu sunt laş să plec acum. Am pierdut totul pe mâna noastră, s-a năruit un vis frumos. Vedem în continuare ce jucăm, ce scoatem din ultimele patru etape şi felicit echipa din Alba Iulia pentru cum s-au mobilizat astăzi. Din păcate ei s-au mobilizat doar cu Steaua nu şi la Cluj. Nu pot să înţeleg de ce jucătorii s-au resemnat după primirea celui de al doilea gol, au renunţat la joc, a dispărut spiritul de învingător şi trebuie să recunosc că asta nu este Steaua", a precizat tehnicianul stelist, în conferinţa de presă de la finalul meciului.

Stoichiţă a recunoscut că după acest eşec echipa "roş-albastră" a ieşit definitiv din lupta pentru titlul de campioană:

"Nu mai contăm în lupta pentru titlul de campioană şi cred că pe CFR Cluj nu mai pune nimeni presiune, deci spun că ei vor fi campionii României",

Formaţia Unirea Alba Iulia a obţinut, sâmbătă, prima victorie în întâlnirile directe în faţa echipei Steaua, în urma succesului repurtat, cu scorul de 2-1 (1-1). Golurile partidei de sâmbătă au fost marcate de Veljovici '24, Florin Dan '83 pentru Unirea Alba Iulia, respectiv Arman Karamyan '43 pentru Steaua.

După meci, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat la Sport.ro că şi antrenorul Mihai Stoichiţă este de vină pentru acest rezultat şi că acesta nu va mai continua din vară, putând fi înlocuit de Victor Piţurcă sau de Ionuţ Badea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici