Şumudică: "Am fost colaboratorul unei case de pariuri în urmă cu 7-8 ani"

Marius Şumudică (44 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, a recunoscut, vineri, în timpul unei conferinţe de presă, că a colaborat cu o casă de pariuri în urmă cu 7-8 ani.

249 afișări
Imaginea articolului Şumudică: "Am fost colaboratorul unei case de pariuri în urmă cu 7-8 ani"

Şumudică: "Am fost colaboratorul unei case de pariuri în urmă cu 7-8 ani" (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eram colaboratorul unei case de pariuri în urmă cu 7-8 ani. Mi se dădea un procent de 15%. Acum nu am nicio casă de pariuri, nu fac reclamă la nicio casă de pariuri", a declarat Şumudică.

Antrenorul Astrei va fi audiat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, deoarece ar fi jucat la pariuri, dar n-a vrut să discute, în timpul conferinţei, despre acest subiect. "Este un dosar pe rol, se judecă acum. Când veţi afla soluţia, voi face comentariile de rigoare", a spus Şumudică.

Tehnicianul echipei din Giurgiu a vorbit şi despre situaţia lotului. Şumudică nu exclude transferul lui Enache la Steaua: "Dacă Steaua vine cu o ofertă foarte bună, îl poate lua pe Enache. Este un jucător pe care eu îl vreau, în continuare, la Astra, dar în cazul unei oferte de nerefuzat, el poate pleca", a spus antrenorul de 44 de ani, care a mai adăugat că Astra a refuzat, în acestă iarnă, o ofertă de 500.000 de euro pentru Valerică Găman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici