Suporterii rapidişti vor primi 2.700 de bilete la meciul cu Steaua

Suporterii echipei Rapid vor primi 2.700 de bilete din partea clubului Steaua la meciul direct programat, sâmbătă, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a III-a a Ligii I.

118 afișări
Imaginea articolului Suporterii rapidişti vor primi 2.700 de bilete la meciul cu Steaua

Suporterii rapidişti vor primi 2.700 de bilete la meciul cu Steaua (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Tichetele destinate fanilor rapidişti costă 10 lei şi vor fi distribuite acestora vineri sau în ziua meciului. La partida de sâmbătă, galeria formaţiei Rapid va fi amplasată la inelul trei al peluzei Nord a stadionului.

Echipa Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 21.00, în deplasare, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a III-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici