Surpriza weekend-ului: AS Monaco a surclasat stelele de la PSG, chiar pe Parc des Princes

PSG - Monaco a fost derby-ul etapei a 26-a în Ligue 1. Parizienii au fost învinşi acasă, pe Parc des Princes, scor final 0-2, şi au fost opriţi din cursa de urmărire a liderului la zi, Lille OSC. La PSG nu au evoluat Neymar Jr. şi Di Maria, accidentaţi.

386 afișări
Imaginea articolului Surpriza weekend-ului: AS Monaco a surclasat stelele de la PSG, chiar pe Parc des Princes

Surpriza weekend-ului: AS Monaco a surclasat stelele de la PSG, chiar pe Parc des Princes

Sofiane Diop a marcat devreme, în minutul 6, reluând cu capul în poartă, de la 7 metri, după ce a primit o minge recentrată cu capul, în faţa porţii adverse. Parizienii nu au avut nici o ocazie notabilă şi nici măcar un şut pe poartă în primele 45 de minute, cu toate că au deţinut balonul peste 70% din timp.

Mai mult, în repriza secundă, posesia a crescut la aproape 80%. Pe fondul acestei dominări teritoriale, concretizate printr-un singur şut pe spaţiul porţii, monegascii au marcat pentru 0-2, la 8 minute după revenirea de la vestiare. Maripan a ajuns la o minge în careu, în zonă centrală, şi a trimis plasat în stânga portarului.

În minutul 70, parizienii au cerut un penalty, însă sistemul VAR „nu a fost de acord” şi meciul s-a încheiat 0-2, nu înainte ca Moise Kean să rateze o ocazie excelentă de a reduce din handicap pentru PSG.

La finalul meciului, antrenorul gazdelor, Mauricio Pochettino, şi-a asumat pe deplin eşecul, susţinând că echipa s-a a rămas fără idei în faţa porţii adverse, mai ales în repriza secundă.

Campionii în exerciţiu rămân cu 54 de puncte pe locul 3, la 4 puncte distanţă de liderul Lille, care a învins duminică pe Lorient, cu 4-1, în deplasare. Pe 3, cu 55 de puncte, e Lyon, care a trecut la rândul ei, în deplasare, de Brest, cu 3-2. Monaco a urcat pe 4, cu 52 de puncte, loc eligibil pentru participarea la Europa League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici