Szabo: MTS a înţeles să rămână echidistant la aceste alegeri

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a declarat, joi, înaintea Adunării Generale a COSR, că forul pe care îl conduce a ales să rămână echidistant la alegerile pentru funcţia de preşedinte, apreciind că învingătorul scrutinului va trebui să ducă mai departe tradiţia sportului românesc.

64 afișări
Imaginea articolului Szabo: MTS a înţeles să rămână echidistant la aceste alegeri

Gabriela Szabo (Imagine: Gabriel Fluerariu / Mediafax Foto)

"MTS a înţeles să rămână echidistant la aceste alegeri. Liderii COSR trebuie să-şi aleagă preşedintele. Pe noi ne interesează pentru că COSR este o excepţie stabilă, de înaltă ţinută, iar cel care va câştiga va trebui să ducă mai departe tradiţia sportului românesc. Indiferent că eşti o personalitate, trebuie să fii şi un bun manager. Eu consider că toţi cei trei candidaţi au o ţinută morală înaltă şi le doresc succes", a declarat Szabo.

Adunarea Generală pentru alegerea noului preşedinte al forului olimpic şi român are loc astăzi, la sediul COSR.

Pentru funcţia de preşedinte, rămasă vacantă după demisia lui Octavian Morariu, candidează Elisabeta Lipă, Octavian Bellu şi Alin Petrache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici