Tiger Woods, emoţionat de gestul mai multor jucători de golf. Sportivul e încă în spital, după accident

  • Mai mulţi jucători de golf au purtat culorile preferate ale lui Tiger Woods
  • Tiger Woods s-a răsturnat cu maşină pe 23 februarie, dar a scăpat cu viaţă din accident
  • Sportivul are ambele picioare fracturate şi a fost operat imediat ce a ajuns la spital
351 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods, emoţionat de gestul mai multor jucători de golf. Sportivul e încă în spital, după accident

FOTO: Rory Mcllory (stânga) şi Tiger Woods (dreapta) / Sursa: Instagram @rorymcilroytracker

La turneul de golf din Florida, mai mulţi sportivi i-au adus un tribut lui Tiger Woods. Aceştia, în frunte cu Rory McIlory, au purtat tricouri asemănătoare cu acela al americanului. 

Roy este un fan declarat al lui Woods şi un bun prieten. La ideea lui McIlroy au răspuns afirmativ şi Tommy Fleetwood, Patrick Reed, Cameron Champ, Tony Finau şi Scottie Scheffler.

Tiger Woods a fost emoţionat de gest şi le-a mulţumit acestora. El se află în spital după un accident de maşină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici