Tiger Woods, recuperare anevoioasă. Noi detalii despre starea de sănătate a sportivului, în urma accidentului rutier din Los Angeles. FOTO

  • Jucătorul de golf Tiger Woods intră într-un proces de recuperare fizică, în urma accidentului rutier de săptămâna aceasta.
  • Noi detalii despre starea sportivului au fost postate pe Twitter: „Procedurile au avut succes, iar el se recuperează acum şi se simte bine”.
  • Tiger Woods a suferit, printre altele, „fracturi deschise care afectează atât porţiunile superioare cât şi cele inferioare ale tibiei şi ale oaselor fibulei”.
2369 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods, recuperare anevoioasă. Noi detalii despre starea de sănătate a sportivului, în urma accidentului rutier din Los Angeles. FOTO
Tiger Woods intră într-un proces de recuperare fizică, după ce a fost implicat, săptămâna aceasta, într-un accident de maşină grav, în Los Angeles 
 
Legenda golfului internaţional a pierdut controlul autoturismului pe o porţiune de drum cunoscută pentru numărul mare de accidente provocate de viteza excesivă.
 
Oamenii legii au declarat că nu există indicii potrivit cărora Tiger Woods, în vârstă de 45 de ani, ar fi încercat să frâneze înainte de incident. „Fără urme de derapaj, fără frânare", a declarat şeriful Alex Villanueva, care a explicat şi cum s-au petrecut lucrurile: „Primul contact a fost cu mediana, de unde a trecut apoi pe banda de circulaţie opusă. A lovit bordura, a lovit un copac şi s-a răsturnat de mai multe ori în timpul acestui proces”.
 
Tiger Woods a fost descarcerat de către pompierii şi paramedicii din Los Angeles, fiind transportat ulterior la un spital local, cu ambulanţa. Sportivul a suferit răni grave în zona inferioară a corpului, picioarele sale fiind afectate în accident.
 
Ulterior, Tiger Woods a fost transferat la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, unde a fost supus unor proceduri medicale pentru leziunile sale. „Procedurile au avut succes, iar el se recuperează acum şi se simte bine”, se arată într-un mesaj postat pe contul de Twitter al celebrului jucător de golf.
 
„Tiger şi familia sa vor să vă mulţumească pentru tot sprijinul acordat şi pentru mesajele minunate pe care le-au primit în ultimele zile”, mai spune mesajul, alături de menţiunea că momentan nu vor mai fi aduse actualizări.
 
Tiger Woods a suferit, printre altele, „fracturi deschise care afectează atât porţiunile superioare cât şi cele inferioare ale tibiei şi ale oaselor fibulei”, a transmis dr. Anish Mahajan, medic şef şi CEO interimar al Centrului Medical Harbor-UCLA, unde sportivul a fost tratat în primă fază. 
 
La spital, Woods le-a spus anchetatorilor că nu îşi aminteşte momentul accidentului, a declarat pentru CNN şeriful din Los Angeles, Alex Villanueva. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere, înregistrările de bord sau alte documente legate de accident nu au fost făcute publice până în acest moment.
 
 

Tiger Woods, istoric al accidentelor de maşină

Nu este prima dată când Tiger Woods e implicat într-un accident rutier. În 2009, celebrul sportiv şi-a distrus SUV-ul în Florida, iar în 2017 a fost arestat după ce poliţiştii l-au găsit inconştient la volanul maşinii. Tiger le-a explicat atunci că a luat medicamente eliberate pe bază de prescripţie şi nu şi-a dat seama că efectul acestora ar putea reprezenta un pericol.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici