Tragere la sorţi pentru Campionatele Europene de gimnastică

Uniunea Europeană de Gimnastică (UEG) a tras la sorţi, marţi, ordinea de intrare în concurs la Campionatele Europene din 2012, de la Bruxelles (concursul feminin), respectiv Montpellier (concursul masculin).

423 afișări
Imaginea articolului Tragere la sorţi pentru Campionatele Europene de gimnastică

Tragere la sorţi pentru Campionatele Europene de gimnastică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Competiţia feminină se va desfăşura la Bruxelles, în perioada 9-13 mai.

La nivelul junioarelor, România va evolua în sudiviziunea 1, alături de Grecia, Islanda, Ucraina, Croaţia, Lituania, Marea Britanie, Suedia şi două grupe mixte.

Senioarele vor debuta tot în prima subdiviziune alături de Italia, Danemarca, Austria, Polonia, Rusia şi Croaţia, la paralele. La CE din Belgia vor participa 250 de gimnaste, din 40 de ţări, din care 145 de senioare.

La masculin, CE se vor desfăşura la Montpellier, în perioada 23-27 mai. Juniorii tricolori vor evolua în sudiviziunea a treia, cu Ucraina, Ungaria, Serbia, Lituania, Finlanda, Slovenia, Armenia, Suedia, Olanda şi două grupe mixte, iar seniorii vor concura în prima subdiviziune, cu Portugalia, Lituania, Olanda, Belarus, Irlanda, Georgia, Grecia, Marea Britanie şi două grupe mixte.

Gimnaştii români vor debuta la inele. La competiţia din Franţa s-au înscris 159 de seniori şi 163 de juniori, din 39 de ţări.

Campionatele Europene din 2012 se vor desfăşura pe echipe şi finale pe aparate, în timp ce juniorii vor concura şi pentru titlul la individual-compus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici